Despre Noi

Cine suntem noi?

Suntem o companie de instalatori autorizati, care are grija de nevoile tale si face toate eforturile necesare pentru a a te ajuta in rezolvarea problemelor pe care le intampini cu casa ta.

Facem tot posibilul sa tinem pasul cu noile tehnologii si inovatii din cadrul industriei, in felul acesta reusim sa evoluam constant si sa raspundem cu succes necesitatilor clientilor.

Fie ca este vorba de instalatii sanitare, termice sau montaje diverse echipa noastra de profesionisti ofera servicii de calitate superioare si intodeauna preturi corecte. Suntem specializati in problemele ce tin de intreaga gama a instalatiilor sanitare si termice din locuinta sau compania dumneavoastra. Pentru mai multe detalii in ceea ce priveste serviciile oferite de catre compania noastra va rugam sa accesati sectiunea noastra de servicii.

Stim ca defectiunile instalatiilor sanitare sau termice sunt foarte neplacute. Indiferent care este problema ta, fie ca este vorba de inundatie, conducte infundate sau orice alta urgenta care necesita reparatii in locuinta ta, iti punem la dispozitie serviciul de urgente care raspunde nevoilor tale in Bucuresti si Ilfov.

De asemenea toate lucrarile efectuate de catre compania noastra sunt acoperite de garantie timp de 12 luni. Certificatul de garantie atesta calitatea serviciilor efectuate si a materialelor folosite in cazul lucrarilor de instalare, reparatii sau mentenanta a instalatiilor.

Call Now Button